
Sastojci:
- 7oo gr petit keksa
- 3oo gr mljevenog keksa
- 1 l jogurta
- 2oo gr šećera u prahu
- 1 kesica vanilin šećera
- 1oo gr crne čokolade
- 35o gr višanja
- 200 ml vrhnja za šlag
- Keks petit izlomite na krupnije komade, dodajte mljeveni keks, vanilin šećer i šećer u prahu pa promiješajte.
- Masu prelijte jogurtom i dobro promešajte da se sve sjedini. Polovinu smjese izručiti u kalup srednje veličine i izravnati.
- Preko smjese od keksa i jogurta nožem narendati čokoladu.
- Staviti drugu polovinu smjese u koju ste umiješali višnje.
- Ostaviti da se stegne u frižideru oko pola sata prije služenja.
- Na kraju tortu premazati šlagom po želji.
- Prijatno!
0 komentari :
Objavi komentar